23 Nisan 2020 Perşembe

Qatar Airways Cargo bir günde 136 kargo uçuşu düzenleyerek yeni bir rekor kırdı Qatar Airways Cargo, bugün dünya çapında 51 varış noktasına 136 kargo uçuşu düzenleyerek yeni bir rekor kırdı. Qatar Airways Cargo bu kritik dönemde küresel ticaretin sürekliliğini ve gerekli malzemelerin ihtiyaç duyulan yerlere ulaştırılmasını sağlamak için kargo uçakları ve kargo için kullanılan yolcu uçuşlarının sayısını arttırdı. Bugünün rekoru 75 kargo  ve 61 yolcu uçağı ile kargo uçuşunu içeriyordu. Bildiğiniz gibi yolcu uçuşları da devam etmekte olan Qatar Airways, 55 yolcu uçağı ile 40 varış noktasına servis vermektedir.   Qatar Airways Cargo, bugün dünya çapında 51 varış noktasına 136 kargo uçuşu düzenleyerek yeni bir rekor kırdı. Qatar Airways Cargo set a new record today, operating 136 cargo flights in one day to 51 destinations worldwide. pic.twitter.com/xrx9tV5clr — AirportIST (@AirportIST) April 23, 2020  

Qatar Airways Cargo, bugün dünya çapında 51 varış noktasına 136 kargo uçuşu düzenleyerek yeni bir rekor kırdı.

Qatar Airways Cargo bu kritik dönemde küresel ticaretin sürekliliğini ve gerekli malzemelerin ihtiyaç duyulan yerlere ulaştırılmasını sağlamak için kargo uçakları ve kargo için kullanılan yolcu uçuşlarının sayısını arttırdı.

Bugünün rekoru 75 kargo  ve 61 yolcu uçağı ile kargo uçuşunu içeriyordu.

Bildiğiniz gibi yolcu uçuşları da devam etmekte olan Qatar Airways, 55 yolcu uçağı ile 40 varış noktasına servis vermektedir.

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2VyWIbc
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder