26 Mayıs 2020 Salı

Latam Airlines İflas Etti Latin Amerika’nın en büyük havayolu şirketi LATAM’ın ABD’de iflas başvurusu koronavirüs pandemisinin neden olduğu ciddi bir iş düşüşünün ardından geldi. Şirket, yaptığı açıklamada, Latin Amerika’nın en büyük havayolu şirketi LATAM’ın ABD’de iflas başvurusunda bulunduğunu açıkladı ve koronavirüs pandemisinin neden olduğu ciddi bir iş düşüşünün ardından geldi. “26 Mayıs 2020’de LATAM Havayolları Grubu, Amerika Birleşik Devletleri’nde Bölüm 11 koruması altında yeniden düzenleme yapmak için başvuruda bulundu.” Latam Airlines ABD'de İflas Etti https://t.co/PhEj7QHEap — AirportIST (@AirportIST) May 27, 2020

Latin Amerika’nın en büyük havayolu şirketi LATAM’ın ABD’de iflas başvurusu koronavirüs pandemisinin neden olduğu ciddi bir iş düşüşünün ardından geldi.

Şirket, yaptığı açıklamada, Latin Amerika’nın en büyük havayolu şirketi LATAM’ın ABD’de iflas başvurusunda bulunduğunu açıkladı ve koronavirüs pandemisinin neden olduğu ciddi bir iş düşüşünün ardından geldi.

“26 Mayıs 2020’de LATAM Havayolları Grubu, Amerika Birleşik Devletleri’nde Bölüm 11 koruması altında yeniden düzenleme yapmak için başvuruda bulundu.”



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3ef5z8m
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder