23 Eylül 2019 Pazartesi

Geleneksel Skyteam Food Festivali 2019 Gerçekleşti Geleneksel Skyteam Food Festivali Gerçekleşti Geleneksel Skyteam Food Festival’i 20 Eylül 2019  Cuma akşamı Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleştirildi. Diğer yıllarda olduğu gibi Skyteam üyesi havayolları, ülkelerinin özel lezzetlerini sunmak için hazırlanan gecede misafirlerini ağırladı. Seçilen mekan İstanbul’un gözde otellerinden Hilton İstanbul Bosphorus oldu. Gün geceye dönerken başlayan etkinlik, bu güzelliği konuklarına yaşatırken keyifli atmosferde SKYTEAM’in başarıları ve üye havayollarının lezzetleri sunuldu. Çeşitli ülkelerin havayollarının farklı lezzetlerini bir arada bulabildiğimiz gecede havayolu temsilcileri de birer konuşma yaptılar. Daha sonra kutlama pastası kesildi. Katılan değerli konuklara gecenin sonunda hediyeler verildi.

Geleneksel Skyteam Food Festivali Gerçekleşti

Geleneksel Skyteam Food Festival’i 20 Eylül 2019  Cuma akşamı Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleştirildi.

Diğer yıllarda olduğu gibi Skyteam üyesi havayolları, ülkelerinin özel lezzetlerini sunmak için hazırlanan gecede misafirlerini ağırladı.

Seçilen mekan İstanbul’un gözde otellerinden Hilton İstanbul Bosphorus oldu. Gün geceye dönerken başlayan etkinlik, bu güzelliği konuklarına yaşatırken keyifli atmosferde SKYTEAM’in başarıları ve üye havayollarının lezzetleri sunuldu.

Çeşitli ülkelerin havayollarının farklı lezzetlerini bir arada bulabildiğimiz gecede havayolu temsilcileri de birer konuşma yaptılar. Daha sonra kutlama pastası kesildi.

Katılan değerli konuklara gecenin sonunda hediyeler verildi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayaktaGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayaktaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayaktaGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekanGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2l7nGHe
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder