18 Şubat 2019 Pazartesi

Turkish Cargo, yeni hatları ile büyümesini destekledi Hava kargo verilerine göre, Turkish Cargo 2018 yılındaki hava kargo hacimlerini% 20’den fazla arttığı görüldü. Veri sağlayıcılardandan elde edilen rakamlar, havayolunun, taşınan yükün hacim ağırlığında % 21.7’lik bir artış kaydettiğini gösterdi. Dünya hava kargo artış oranı % 2,2 olarak gerçekleşti. Turkish Cargo piyasa büyüme oranlarından 10 kat daha yüksek bir büyüme elde etmiş oldu. Turkish Cargo, Zaragoza (İspanya), Vilnius (Litvanya), Liege, Brüksel (Belçika), Miami (ABD), Toronto (Kanada), Houston (ABD), Bogota’ya (Kolombiya) ,Mexico City (Meksika), Curaçao (Hollanda Antilleri), Ho Chi Minh  (Vietnam), Taipei (Tayvan), Navoi (Özbekistan) ve Muscat (Umman) gibi yeni hatlar açarak kargo uçuş ağını genişletti.

Hava kargo verilerine göre, Turkish Cargo 2018 yılındaki hava kargo hacimlerini% 20’den fazla arttığı görüldü.

Veri sağlayıcılardandan elde edilen rakamlar, havayolunun, taşınan yükün hacim ağırlığında % 21.7’lik bir artış kaydettiğini gösterdi. Dünya hava kargo artış oranı % 2,2 olarak gerçekleşti. Turkish Cargo piyasa büyüme oranlarından 10 kat daha yüksek bir büyüme elde etmiş oldu.

Turkish Cargo, Zaragoza (İspanya), Vilnius (Litvanya), Liege, Brüksel (Belçika), Miami (ABD), Toronto (Kanada), Houston (ABD), Bogota’ya (Kolombiya) ,Mexico City (Meksika), Curaçao (Hollanda Antilleri), Ho Chi Minh  (Vietnam), Taipei (Tayvan), Navoi (Özbekistan) ve Muscat (Umman) gibi yeni hatlar açarak kargo uçuş ağını genişletti.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2SLyyKA
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder