16 Kasım 2018 Cuma

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus’a iki ödül birden Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus’a iki ödül birden   Pegasus Hava Yolları, yenilenen internet sitesiyle 16. Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında “Hizmet” kategorisinin birincisi olurken, “Yılın En İyi Web Sitesi” Jüri Özel Ödülü’ne de layık görüldü.   Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, Türkiye’de “İnternetin Oscarları” olarak bilinen Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında iki ödüle birden layık görüldü. Pegasus’un dijital dönüşümü çerçevesinde baştan aşağı yenilenen dijital deneyimi, 16. Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında “Hizmet” kategorisinin birincisi seçilirken, organizasyonun en büyük ödülü olan “Yılın En İyi Web Sitesi” Jüri Özel Ödülü’ne de layık görüldü.   Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü “Misafirlerimize sunduğumuz dijital kanalların kullanıcı deneyimine göre düzenlenmiş, hızlı ve kolay olması çok önemli. Buradan yola çıkarak flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamamızdaki dijital deneyimi iyileştirmek için bir dönüşüme girdik. İnternet sitemiz flypgs.com’u ve Pegasus Mobil uygulamalarımızı baştan aşağı yeniledik. Bu dijital dönüşüm hareketiyle birlikte Pegasus’un sadece uygun fiyata bilet sağlayan bir havayolu değil, sunduğu dijital teknoloji çözümleri ve yeniliklerle de öncü bir havayolu olduğunun bir kez daha altını çizmiş olduk. Dijital dönüşümümüzün ardından layık görüldüğümüz bu değerli ödüller de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. ‘Türkiye’nin dijital hava yolu’ olarak, misafirlerimizin seyahat deneyimlerini kolaylaştıracak dijital teknolojiler ve benzersiz yenilikler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.   Pegasus Hava Yolları Hakkında: 1990 yılında charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005 yılında ESAS Holding tarafından satın alınarak düşük maliyetli iş modelini benimsemiştir. Pegasus, uygun ücretle ulaşım imkânı sunan, Türkiye’nin lider düşük maliyetli havayoludur. Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “low cost (düşük maliyetli hava yolu)” modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlamaktadır. Pegasus, misafirlerini 36’sı yurt içinde, 69’u yurt dışında olmak üzere toplam 40 ülkede 105 noktaya ulaştırmakta ve İstanbul Sabiha Gökçen üzerinden Türkiye ile Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Rusya, Orta Asya arasında bağlantılı uçuşlar gerçekleştirmektedir.

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus’a

iki ödül birden

 

Pegasus Hava Yolları, yenilenen internet sitesiyle 16. Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında “Hizmet” kategorisinin birincisi olurken, “Yılın En İyi Web Sitesi” Jüri Özel Ödülü’ne de layık görüldü.

 

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, Türkiye’de “İnternetin Oscarları” olarak bilinen Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında iki ödüle birden layık görüldü. Pegasus’un dijital dönüşümü çerçevesinde baştan aşağı yenilenen dijital deneyimi, 16. Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında “Hizmet” kategorisinin birincisi seçilirken, organizasyonun en büyük ödülü olan “Yılın En İyi Web Sitesi” Jüri Özel Ödülü’ne de layık görüldü.

 

Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü “Misafirlerimize sunduğumuz dijital kanalların kullanıcı deneyimine göre düzenlenmiş, hızlı ve kolay olması çok önemli. Buradan yola çıkarak flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamamızdaki dijital deneyimi iyileştirmek için bir dönüşüme girdik. İnternet sitemiz flypgs.com’u ve Pegasus Mobil uygulamalarımızı baştan aşağı yeniledik. Bu dijital dönüşüm hareketiyle birlikte Pegasus’un sadece uygun fiyata bilet sağlayan bir havayolu değil, sunduğu dijital teknoloji çözümleri ve yeniliklerle de öncü bir havayolu olduğunun bir kez daha altını çizmiş olduk. Dijital dönüşümümüzün ardından layık görüldüğümüz bu değerli ödüller de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. ‘Türkiye’nin dijital hava yolu’ olarak, misafirlerimizin seyahat deneyimlerini kolaylaştıracak dijital teknolojiler ve benzersiz yenilikler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Pegasus Hava Yolları Hakkında:

1990 yılında charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005 yılında ESAS Holding tarafından satın alınarak düşük maliyetli iş modelini benimsemiştir. Pegasus, uygun ücretle ulaşım imkânı sunan, Türkiye’nin lider düşük maliyetli havayoludur. Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “low cost (düşük maliyetli hava yolu)” modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlamaktadır. Pegasus, misafirlerini 36’sı yurt içinde, 69’u yurt dışında olmak üzere toplam 40 ülkede 105 noktaya ulaştırmakta ve İstanbul Sabiha Gökçen üzerinden Türkiye ile Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Rusya, Orta Asya arasında bağlantılı uçuşlar gerçekleştirmektedir.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2qNlUdw
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder