13 Mart 2018 Salı

Katar Havayolları , Hatay’dan sonra Bodrum ve Antalya’ya uçacak Qatar Airways, ITB Berlin 2018’in Açılış Günü’nde Büyüme Planlarını ve uçuş ağına ekleyeceği 16 yeni uçuş noktasını duyurdu. Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı, Akbar Al Baker, ITB açılış günü basın toplantısında Katar’a uygulanan abluka nedeniyle komşularına da değindi. VIP konukların ve medyanın katıldığı törende , havayolunun patentli, ödüllü Business Class koltuğu, “Qsuite” in tam boy gösterimi de yapıldı. Qatar Airways, dünyanın en büyük uluslararası seyahat fuarı olan ITB Berlin’in açılış gününde basın toplantısında 2018 – 2019 için hedeflerini açıkladı. Yeni uçuş noktaları arasında Türkiye’de de Bodrum, Antalya ve Hatay uçuş noktaları var.

Qatar Airways, ITB Berlin 2018’in Açılış Günü’nde Büyüme Planlarını ve uçuş ağına ekleyeceği 16 yeni uçuş noktasını duyurdu.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı, Akbar Al Baker, ITB açılış günü basın toplantısında Katar’a uygulanan abluka nedeniyle komşularına da değindi.

VIP konukların ve medyanın katıldığı törende , havayolunun patentli, ödüllü Business Class koltuğu, “Qsuite” in tam boy gösterimi de yapıldı.

Qatar Airways, dünyanın en büyük uluslararası seyahat fuarı olan ITB Berlin’in açılış gününde basın toplantısında 2018 – 2019 için hedeflerini açıkladı.

Yeni uçuş noktaları arasında Türkiye’de de Bodrum, Antalya ve Hatay uçuş noktaları var.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2FMZdQ5
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder